Нема вистински „решенија“ за договорите наметнати од империјалистичките организации

Заедничко соопштение на НАР за комунистичко ослободување – Социјалистичка зора/Agimi Socialist Нема вистински „решенија“ за договорите наметнати од империјалистичките организации…

„ГО ДОНЕСОА ЗАКОНОТ, ГИ ЗАГУБИЈА МЛАДИТЕ“ – Став на НАР (Нова комунистичка струја) Грција во врска со законот за основање приватни универзитети

Предлог-законот за основање приватни универзитети е изгласан со 159 гласа од пратениците на Нова демократија и еден пратеник од неонацистичката…